07.12.2017.

Uručena zahvalnica zakladi od Vukovarskih leptirića na proslavi 6. rođendana

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići proslavila je 6.rođendan na kojemu je Zakladi Novo sutra uručena zahvalnica za donaciju udruzi.

Vukovarski leptirići slave 6. rođendan a udruga je osnova s ciljem unapređenja kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s poteškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Djeluje na području Vukovara, no okuplja članove iz cijele Vukovarsko – srijemske županije te susjedne Osječko-baranjske županije i trenutno broji 100 korisnika. Udruga postoji od 2011. godine i u četiri godine rada postigla je veliki uspjeh na području rane intervencije i rehabilitacije djece s teškoćama u razvoju. Nakon teških godina borbe roditelja s predrasudama te diskriminacijom djece, bez sustavnog rješenja i pomoći, konačno postaje Pružatelj socijalnih usluga.

Na obilježavanju 6. rođendana udruge, zakladi je uručena zahvalnica za donaciju udruzi kojom su pokriveni troškovi edukacije i kupovine opreme za uvođenje Tomatis metode. Ukupni troškovi iznosili su 41.000,00 kn koje je u cijelosti pokrila zaklada. Više o Tomatis metodi.

Fotogalerija s proslave 6.rođendana udruge:

Pretplatite se na newsletter

Prvi saznajte sve o nadolazećim projektima Zaklade. Pretplatite se na naš newsletter i uvijek budite u toku!