Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije

Projekt „Vozilo koje život znači“

260.000,00

Vrijednost donacije

Donirani iznos od 260.000,00 kn omogućit će kupovinu vozila potpuno prilagođenog za transport nepokretnih i teško pokretnih osoba oboljelih od multipleskleroze

Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije broji 80 članova oboljelih od multiple skleroze o kojima skrbi 22 zaposlena djelatnika te brojne volontere koji doprinose radu Društva. Društvo djeluje na području Vukovarsko-srijemske županije a svrha njihova postojanja je raditi na podizanju kvalitete života osoba sa multiplom sklerozom, podizanju dostojanstva, rekreativne i psihofizičke rekreacije, organizaciji različitih radionice koje podižu psihopozitivnu misao i sliku oboljelih osoba te pomoći u integraciji u redoviti život zajednice.

Predsjednik Društva multipleskleroze vukovarsko-srijemske županije preuzima voucher o donaciji

Vozilo marke Opel Movano bit će isporučeno u 4.mjesecu 2019. godine te nakon isporuke i potpuno prilagođeno nepokretnim i teško pokretnim osobama. Prerada vozila će se izvršiti ugradnjom specijalizirane rampe koja će omogućiti ulazak u vozilo osobama u invalidskim kolicima te nesmetani transport do željene lokacije.

Uz samu kupovinu i preradu vozila, Zaklada Novo sutra financirat će i sve druge troškove do stavljanja u promet navedenog vozila što obuhvaća redovno osiguranje, kasko osiguranje te troškove registracije vozila.

U Zakladi Novo sutra smo iznimno sretni što na ovaj način možemo pomoći osobama s ovom opakom bolesti i na taj način im olakšati svakodnevno funkcioniranje.

Još projekata

Svi projekti

Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja "MOGU" Osijek

Projekt “Natkriveno jahalište”

Saznajte više

Kulturno umjetničko društvo "Kolo", Vukovar

Projekt “Djeco, čuvajte tradiciju!”

Saznajte više

Društvo multipleskleroze Brodsko-posavske županije / Radio 92FM

Projekt „Odvezi, poveži – u eteru i zajednici”

Saznajte više
Svi projekti

Pretplatite se na newsletter

Prvi saznajte sve o nadolazećim projektima Zaklade. Pretplatite se na naš newsletter i uvijek budite u toku!