10.04.2018.

ENNA u elitnom društvu kompanija koje promiču društveno odgovorno poslovanje

Energia naturalis jedna je od najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj, čiji je vlasnik i predsjednik uprave g. Pavao Vujnovac ujedno i vlasnik tvrtke Prvo plinarsko društvo d.o.o. i osnivač Zaklade Novo sutra.

Zagreb, 28. ožujka 2018 – Energia naturalis svojim je projektima i poslovanjem ušla u birano društvo hrvatskih kompanija koje promiču održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje. Na 21. sjednici Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HRPSOR), Energia naturalis primljena je u društvo tvrtki kao što su Atlantic, Dukat, Ericsson, HEP, Hrvatski Telekom koje ulažu u svoje okruženje ne samo očuvanjem okoliša, već i konkretnim projektima koji pridonose vraćanju zajednici u kojoj djeluju, žive i posluju.

Osim jačanja branda grupe Energia naturalis, ovo je još jedna u nizu potvrda da se ENNA razvija i raste u smjeru odgovorne i napredne kompanije koja osim o svojim zaposlenicima brine i o održivosti svojih projekata i poslovanja, ima snažnu svijest o zaštiti okoliša i ulaganju u društvo i zajednicu. To smo dokazali kroz brojne projekte koje razvijamo kroz našu Zakladu Novo sutra, našim transparentnim poslovanjem, uvođenjem korporativnih politika, digitalizacijom našeg sustava, orijentacijom na održivu i zelenu energiju.

Sve veći broj poduzeća prepoznaje važnost članstva u HR PSOR-u kojim se potiče provjera, usporedba i natjecanje u području društvene odgovornosti i djelotvornog upravljanja.

Članstvo u HR PSOR-u otvara mogućnosti pružanja i prijenosa praktičnih iskustava na tragu održivog razvoja, međunarodne afirmacije i suradnje, razmjenu informacija i ideja sa stručnjacima za društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj, sudjelovanje u aktivnostima kao što su Indeks DOP-a te pojavljivanje u publikacijama primjera dobre prakse i člancima u glasilu Gospodarstvo i održivost.

Pretplatite se na newsletter

Prvi saznajte sve o nadolazećim projektima Zaklade. Pretplatite se na naš newsletter i uvijek budite u toku!