Mnogi mladi ljudi ne ostvaruju svoje potencijale jer za to nemaju materijalnih uvjeta. Stipendirajući studente omogućujemo im da steknu obrazovanje i u potpunosti razvijaju talente te jednog dana spremni preuzmu svoju ulogu u društvu.

PREBIVALIŠTE I MJESTO STUDIRANJA

Na natječaj za stipendiranje u 2023.godini aplicirati mogu studenti s prebivalištem u Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj, Brodsko-posavskoj, Virovitičko-podravskoj, Sisačko-moslavačkoj, Ličko-senjskoj te Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Studenti koji studiraju izvan mjesta prebivališta također mogu konkurirati te zbog činjenice da tijekom studija imaju povećane troškove života, mogu ostvariti dodatne bodove prilikom evaluiranja prijave.

STUDIJSKI PROGRAMI

Zaklada Novo sutra dosad je stipendirala studente koji studiraju po studijskim programima područja prirodnih znanosti – matematika, fizika, kemija, tehničkih znanosti – elektrotehnika, računarstvo, rudarstvo, nafta i geološko inženjerstvo, kemijsko inženjerstvo, strojarstvo te društvenih znanosti – ekonomija. Studijski programi i broj stipendija koje se dodjeljuju definiraju se pojedinačnim natječajem te su iz godine u godinu podložni promjeni.

 

Nakon završetka studija, ovisno o potrebama tvrtki unutar Enna grupe, studenti mogu dobiti i priliku za zaposlenje.

VISINA I TRAJANJE STIPENDIJE

 

Visina stipendije iznosi 200€, a isplaćuje se u 10 jednakih obroka tijekom godine. Kandidat koji prima stipendiju u ovoj akademskoj godini ima mogućnost ostvariti nastavak stipendiranja i u sljedećoj. Uvjet za nastavak stipendiranja je redovno upisivanje godine i zadovoljavanje prosjeka ocjena propisanog natječajem.

 

NATJEČAJ ZA STIPENDIJE

 

Natječaj za stipendije se raspisuje jednom godišnje u prvoj polovici godine te traje 30 dana. Prijave na natječaj se vrše putem obrasca na web stranici zaklade. Nakon početnog evaluacijskog postupka, pozivaju se studenti na dostavu sve potrebne dokumentacije koja je propisana natječajem. Otvorene natječaje možete pratiti ovdje.


 

 

 

Dragi studenti, veselimo se vašim uspjesima i budućoj suradnji!

Kontaktirajte nas

Imate ideju za projekt humanog, obrazovnog ili razvojnog karaktera, ili samo pitanje za nas? Obratite nam se i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Izgradimo bolje i zdravije okruženje zajedno!

Kontaktirajte nas