Zaklada Novo Sutra

Uspješnija i humanija zajednica za bolje sutra

Potičemo izvrsnost i dobra djela kroz tri polja djelovanja — humanost, baštinu i stipendije.

Sjedište Zaklade je u Vukovaru, a njezin osnivač je Pavao Vujnovac, vlasnik regionalne energetske kompanije ENNA i Prvog plinarskog društva.

Misija

Hrvatska bez prepreka uzrokovanih okruženjem, stjecajem okolnosti ili vremenom u kojem živimo. Izvanredni pojedinci, udruge i projekti uz pomoć Zaklade dobit će priliku razviti i ostvariti svoj puni potencijal.

Vizija

Zaklada predano uklanja prepreke koje današnje društvo stavlja pred pojedince i udruge. Zajedničkim snagama potičemo izvrsnost, dobra djela i pomaganje potrebitima poboljšavajući život u okruženju u kojem djelujemo.

Vjerujemo da zajedničkim radom naše okruženje možemo učiniti mjestom gdje se izvanredni mladi ljudi obrazuju bez obzira na materijalni status, daroviti stvaraju, a nezaštićeni i potrebiti dobivaju potrebnu pažnju i pomoć.

Upravno vijeće Zaklade

Davor Relatić

Upravitelj Zaklade

Iznimno sam počašćen mogućnošću da kroz humanitarni rad Zaklade Novo sutra djelujem na mnoge teške priče s kojima se, nažalost, svakodnevno susrećemo. Nastojat ću svaki trenutak iskoristiti za rad na projektima koji su primjer korisnog djelovanja za zajednicu. Umnožavanje društveno korisnih projekata, ali i sudionika voljnih napraviti nešto plemenito, cilj je kojemu pristupamo s puno pažnje i zadovoljstva te smo iznimno sretni što zajednici i pojedincima možemo biti vjetar u leđa.

Damir Spudić

Predsjednik zakladne uprave

Izrazita mi je čast što se mogu posvetiti radu Zaklade i kroz nju pomoći projekte i pojedince kojima je pomoć potrebna. Na taj način pokazujemo kako se stvari mogu pokrenuti u pravome smjeru ako se osvrnemo oko sebe i prepoznamo potrebe zajednice u kojoj svi živimo i djelujemo. Siguran sam da će nam se svaki uloženi trud višestruko vratiti kroz dobrobit onih kojima pomažemo.

Sabina Škrtić

Dopredsjednica zakladne uprave

Razveselila me prilika da sudjelujem u radu Zaklade i mogućnost da pokrenemo sve ljude koji su u mogućnosti pomoći. Cilj ove priče je da svojim djelovanjem potaknemo i ostale pojedince i tvrtke da se uključe u naše projekte, da predlažu nove i da zajedničkim snagama budemo pokretač pozitivnih promjena u društvu. Iako smo to već puno puta čuli, dobro se zaista dobrim vraća, i to je istina koju možete vidjeti u svakom pogledu djeteta ili osobe kojoj ste pružili ruku pomoći.

Ivana Ivančić

Članica zakladne uprave

U današnjem užurbanom svijetu, u kojem se često ne stignemo osvrnuti oko sebe, bitno je zastati na trenutak i zapitati se što možemo učiniti kako bismo ovaj svijet učinili boljim mjestom za sve nas, a pogotovo za našu djecu. S izrazitim veseljem i nestrpljenjem očekujem sve rezultate projekata koje smo pokrenuli i koji nas tek čekaju u budućnosti.

Mario Radić

Član zakladne uprave

Kao poduzetnik koji svoje poslovanje ostvaruje u Vukovaru, mislim da je izrazito bitno preko Zaklade pomoći Vukovaru i široj zajednici. I dosad sam se rado odazivao humanitarnim akcijama, ponosan sam što sam sudjelovao i u otvaranju pučke kuhinje u Vukovaru, pa se nadam kako ću i kroz rad Zaklade imati još veću mogućnost doprijeti do svih kojima je pomoć potrebna.

Tome Antičić

Član zakladne uprave

Jedan od osobnih ciljeva mi je podupirati sve humanitarne inicijative koje pomažu najranjivijim skupinama društva, te akcije koje omogućuju potrebitima da si sami pomognu, i potaknuti ih da realiziraju svoje najbolje potencijale. Upravo sam u tome prepoznao i rad ove Zaklade, jer je naglasak na projektima koji će imati višestruku dobrobit za zajednicu u kojoj se ostvaruju.

Pretplatite se na newsletter

Prvi saznajte sve o nadolazećim aktivnostima Zaklade.

Kontaktirajte nas

Imate ideju za projekt humanog, obrazovnog ili razvojnog karaktera, ili samo pitanje za nas? Obratite nam se i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Izgradimo bolje i zdravije okruženje zajedno!

Kontaktirajte nas