Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije

Projekt „Vozilo koje život znači“

260.000,00

Vrijednost donacije

Donirani iznos od 260.000,00 kn omogućit će kupovinu vozila potpuno prilagođenog za transport nepokretnih i teško pokretnih osoba oboljelih od multipleskleroze

Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije broji 80 članova oboljelih od multiple skleroze o kojima skrbi 22 zaposlena djelatnika te brojne volontere koji doprinose radu Društva. Društvo djeluje na području Vukovarsko-srijemske županije a svrha njihova postojanja je raditi na podizanju kvalitete života osoba sa multiplom sklerozom, podizanju dostojanstva, rekreativne i psihofizičke rekreacije, organizaciji različitih radionice koje podižu psihopozitivnu misao i sliku oboljelih osoba te pomoći u integraciji u redoviti život zajednice.

Predsjednik Društva multipleskleroze vukovarsko-srijemske županije preuzima voucher o donaciji

Vozilo marke Opel Movano bit će isporučeno u 4.mjesecu 2019. godine te nakon isporuke i potpuno prilagođeno nepokretnim i teško pokretnim osobama. Prerada vozila će se izvršiti ugradnjom specijalizirane rampe koja će omogućiti ulazak u vozilo osobama u invalidskim kolicima te nesmetani transport do željene lokacije.

Uz samu kupovinu i preradu vozila, Zaklada Novo sutra financirat će i sve druge troškove do stavljanja u promet navedenog vozila što obuhvaća redovno osiguranje, kasko osiguranje te troškove registracije vozila.

U Zakladi Novo sutra smo iznimno sretni što na ovaj način možemo pomoći osobama s ovom opakom bolesti i na taj način im olakšati svakodnevno funkcioniranje.

Još projekata

Svi projekti

OSNOVNA ŠKOLA NIKOLE ANDRIĆA, VUKOVAR

Projekt „Znanost zasadi, budućnost gradi – STEM labosi“

Saznajte više

OSNOVNA ŠKOLA JOSIP MATOŠ, VUKOVAR

Projekt “Ne mogu vam reći, ali mogu vam pokazati”

Saznajte više

UDRUGA MALI ZMAJ, ZAGREB

Projekt “Mali Zmaj app”

Saznajte više
Svi projekti

Pretplatite se na newsletter

Prvi saznajte sve o nadolazećim projektima Zaklade. Pretplatite se na naš newsletter i uvijek budite u toku!